Deze 3 grote films staan sinds deze week op Netflix

Deze 3 grote films staan sinds deze week op Netflix

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Atlas (2024)
Regie: Brad Peyton | Cast: Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown, e.a. | Kijk direct
Atlas werkt als analist voor een internationale organisatie die het opneemt tegen Halan, een ontspoorde AI-robot die een oorlog is gestart tegen de mensheid. Halan is een uitvinding van haar moeder en Atlas heeft logischerwijs een enorme afkeer voor AI. Maar wanneer ze ontdekt dat Halan mogelijk alleen te vangen is met behulp van AI, zal ze haar principes op zij moeten zetten om de wereld te redden.



World War Z (2013)
Regie: Marc Forster | Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Fana Mokoena, e.a. | Kijk direct
Voormalig onderzoeker van de Verenigde Naties Gerry Lane wordt door de Amerikaanse regering gevraagd om de bron van een nieuw virus te achterhalen dat mensen verandert in hondsdolle zombies. Hij wordt gedwongen om zijn gezin achter te laten en reist in een race tegen de klok de wereld rond om de wereld te redden.



Once Upon a Time in Hollywood (2019)
Regie: Quentin Tarantino | Cast: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, e.a. | Kijk direct
Rick Dalton, ooit de grote ster van een televisiewestern, en zijn trouwe stuntman Cliff Booth proberen opnieuw aan de bak te komen in de filmindustrie. Ondertussen wordt het glamoureuze Hollywood opgeschrikt door de moordtochten van Charles Manson en zijn hippiesekte.



NieuwsFilm

meest populair