Ontmaagding op 20-jarige leeftijd: Camila Cabello onthult haar wereldberoemde geliefde

Ontmaagding op 20-jarige leeftijd: Camila Cabello onthult haar wereldberoemde geliefde

Camila Cabello deelt openlijk over haar eerste keer en relatie met Matthew Hussey.

Camila Cabello was laatst erg open in een interview. Ze vertelde over haar allereerste bedpartner. Ook schuwde de zangeres en actrice uit Cinderella de details niet, waardoor ze luisteraars verdeeld achterliet.

Het kwam allemaal nadat ze hier in de podcast The Armchair Expert with Dax Shepard vertelde dat er zoveel gebeurde rond haar twintigste verjaardag. Ze besloot solo verder te gaan na de band Fifth Harmony - en had voor de eerste keer echte seks.

Niet zomaar een ontmaagding
Die ontmaagding had ze niet zomaar met iemand. Ze leerde namelijk Matthew Hussey kennen, de bekende relatiecoach die ook YouTuber en schrijver is. Camila vertelde verder: "Ik was voor het eerst in een relatie. Best laat, want ik was 20. Het was echt liefhebben. Het was prachtig."

Ook zei ze over de relatie die een jaar duurde: "Hij was een geweldig persoon. Het was de perfecte eerste relatie. Het vergrootte mijn wereld omdat hij niet in dezelfde industrie werkte. Het was als - oh god, heb je weleens Anthony Bourdain: Parts Unknown gezien of Studio Ghibli-films?"

Een speciaal moment
Op social media vond men van alles over deze eerste keer. Zo waardeerde iemand de eerlijkheid, maar wat haar betreft mag er meer geheim blijven. Weer een ander vond haar verfrissend. Een derde zei het prettig te vinden dat ook goede ervaringen worden gedeeld.



NieuwsFilm

meest populair