Emma Stone heeft in het écht een andere naam: "de mijne was al bezet"

Emma Stone heeft in het écht een andere naam: "de mijne was al bezet"

Emma Stone geeft de voorkeur aan haar echte naam, Emily Stone, omdat ze toch niet aan haar verzonnen naam kan wennen.

Emma Stone had de liefste reactie voor een journalist toen ze bij haar echte naam werd genoemd. Ze straalde zichtbaar van top tot teen.

Het gebeurde op het filmfestival in Cannes, bij de promotie van haar nieuwe film Kinds of Kindness. Ze antwoordde daarop op het commentaar in de zaal: "Mijn naam is Emily, dank u wel. Dat is zo aardig."

Stond voor een dilemma
De ster uit Poor Things stond als tiener namelijk voor een dilemma toen ze ging acteren. Zij moest zich officieel inschrijven bij de acteursbond, maar er bestond al iemand anders met dezelfde naam in het register: Emily Stone. Ze koos daarop de naam Emma Stone, maar kan daar toch niet aan wennen.

Hier in een interview bij The Hollywood Reporter vertelde ze al eerder: "Het was omdat mijn naam al bezet was. Maar ik flipte een paar jaar geleden. Om de een of andere reden kon ik daar niet meer mee omgaan. Ik vroeg me Emily te noemen."

Toch een voorkeur
Ze legde uit dat het haar niet uitmaakt hoe ze genoemd wordt, want ze luistert naar beide namen. Wel zei ze dat Emily de voorkeur heeft. Ze vertelt ook hoe ze nu te werk gaat: "Als ik mensen leer kennen, noemen degenen met wie ik werk me nou bij mijn echte naam."NieuwsFilm

meest populair