De beeldschone actrice Jennifer Connelly bekent: "het was niet mijn idee"

De beeldschone actrice Jennifer Connelly bekent: "het was niet mijn idee"

Jennifer Connelly begon haar succesvolle acteerloopbaan op jonge leeftijd door toedoen van haar moeder.

Jennifer Connelly acteert al 40 jaar. Zij startte als kind in de filmindustrie. Laatst bekende de nu 53-jarige actrice uit Top Gun: Maverick, Only the Brave en Noah dat haar filmcarrière helemaal niet haar idee was.

In de YouTube-video van Late Night with Seth Meyers vertelde ze: "Ik startte erg jong met werken - Ik begon met werken toen ik 10 jaar oud was. En het was niet iets dat ik graag wilde. Ik had nog nooit een toneelstuk op school gedaan. Ik had nog geen films gezien."

Niet haar idee
Ze bleek een natuurtalent, maar vervolgde met: "Het was mijn moeders idee en ik begon met werken. En toen op een gegeven moment, toen ik iets ouder was, dacht ik: 'Wil ik dit eigenlijk wel echt doen? Dit is niet wat ik kies in het leven'."

Jennifer brak al snel door met Labyrinth en viel op met rollen in Dark City en Requiem for a Dream. Ze won een Oscar met A Beautiful Mind en bleef extreem succesvol. Ze zei droog: "Wel, ik ben nu hier, dus kennelijk kies ik er voor. Maar na wat onderzoek en echt goed nadenken."

Nieuwe spannende serie
De ster is te zien in de spannende serie Dark Matters, waarin iemand in een andere realiteit leeft. Mocht ze toch stoppen met acteren, dan zou ze goed zijn als een detective. Want volgens haar kinderen ziet ze alles.



NieuwsFilm

meest populair