Eleanor Lambert, de knappe dochter van Diane Lane en Christopher Lambert, acteert nu ook

Eleanor Lambert, de knappe dochter van Diane Lane en Christopher Lambert, acteert nu ook

Eleanor Lambert vindt haar weg naar acteren na journalistieke en modellenwerk carrières.

Eleanor Lambert heeft beroemde, acterende ouders - en ze ging vaak mee naar de filmset. Toch zag de 30-jarige actrice helemaal niet dat zij ook een acteercarrière kon hebben.

Dus werd ze freelance journalist voor modebladen als Teen Vogue en VICE. Ook stond ze model. Pas door haar acterende partner ging zij acteren als een kunstvorm zien, en maakte zij kennis met de menselijke ervaring en empathie.

Veel steun
Hier in het artikel van People is te lezen dat ze daarna rollen boekte in Rainfall, The Band en FBI Most Wanted. In 2021 speelde ze ook in de spannende film Time Now. Haar ouders juichen haar switch in carrière alleen maar toe en steunen haar waar ze kunnen.

Beiden zitten namelijk al vanaf de jaren '80 in de filmindustrie en zij speelden samen in Knight Moves. Haar moeder is Diane Lane. Zij speelt in series en films als The Outsiders, A Walk on the Moon en Justice League.

Spannende films
Haar vader is Christopher Lambert. Hij is vooral bekend door zijn rollen in Highlander, Mortal Combat en Sobibor. In de YouTube-video van Dark Star Pictures Trailers volgt de trailer van Time Now.



NieuwsFilm

meest populair