Algemeen

Eerste poster Terminator 4

door FilmTotaal op 12.06.2008 om 11:56 in Algemeen
Op opnames van Terminator 4 zijn nog maar net begonnen en er is al een eerste poster te bekijken (al is de kwaliteit nog niet al te best). Ook kunnen we op het weblog van MTV lezen dat er volgende maand een eerste teaser trailer zit aan te komen. MTV zegt dat de eerste teaser getoond gaat worden als voorfilmpje van het volgende Batman avontuur The Dark Knight.

De foto van de poster is genomen op het New York Licensing Expo en de tekst zegt: 'Becoming self-aware Memorial Day 2009'.

Het vierde deel van de Terminator wordt een herstart van een nieuwe trilogie. Christian Bale (The Dark Knight) zal de rol van John Connor op zich nemen maar het is nog onzeker wie de Terminator gaat spelen. Het aanhoudende gerucht is dat dit Josh Brolin (No Country for Old Men) wordt.
July 25 in the UK. It's unlikely that there'll be much footage in the teaser, if any, but we might get a first impression of what look McG is after on this movie.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

oogsnoepje

Avatar

Wanneer ik Christian Bale hoor denk ik: :W
Wanneer ik deze poster bekijk denk ik: :O

Ik denk dat ik er nog even niet over nadenk en wacht tot er trailers komen, in plaats van "spannende" teasers met een zwarte achtergrond, witte letters en terminatorkop.

Steve Harwin

Avatar

Wanneer ik deze poster bekijk denk ik:
Terminators... robots in the skies
Terminators... more than meets the eye

Dit wordt echt zo'n K**film.
Deel 2 was nog een prima aanvulling op een leuke en typische jaren '80 klassieker, maar deel 3 sloeg al helemaal nergens op; ja, op geld verdienen door uitmelken van een kunstje.
Ik sla hem tzt wel over.

Sha

Avatar

Hij speelt zich dan wel af in het 'universum' van the Terminator (zoals ze dat altijd zo mooi zeggen), maar ik denk dat je deze films toch redelijk los moet zien van de eerste trilogie.

SiriuSzzs

Avatar

Steve Harwin "Wanneer ik deze poster bekijk denk ik:
Terminators... robots in the skies
"


Het is "Robots in DISGUISE!" ... Maar kom Smiley face

cyphax

Avatar

Niet echt vernieuwend, deze poster had ook Terminator 2 of 3 aan kunnen kondigen, of zelfs deel 1. :P

timbo75

Avatar

Zonder Arnold zal dit toch wel anders zijn of worden. Eerst maar eens even de teaser trailer afwachten De poster ziet er niet fraai uit.

MikeyMo

Avatar

Ik kan me nog de teaser herinneren van T3 waarbij je heel groot een liquid metal T3 zag die dan uit elkaar werd geschoten ofzo destijds... als dit hetzelfde wordt :{

NieuwsFilm