3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Brightburn (2019)
Regie: David Yarovesky | Cast: Jackson A. Dunn, Elizabeth Banks, David Denman, e.a. | Kijk direct
Tori en Kyle willen dolgraag een kindje, maar deze wens gaat maar niet in vervulling. Wanneer ze op een dag op hun boerderij een mysterieuze buitenaardse capsule vinden met daarin een baby, besluiten ze hem op te voeden als hun eigen zoon. De jongen, die ze naam Brandon geven, groeit op met ongekende superkrachten. Deze sturen hem op een duister pad, waardoor de liefde van zijn ouders al snel verandert in pure angst.No Hard Feelings (2023)
Regie: Gene Stupnitsky | Cast: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Natalie Morales, e.a. | Kijk direct
Maddie zit flink in de problemen. Ze werkt als Überchauffeur, maar haar auto wordt in beslag genomen. In alle wanhoop besluit ze te reageren op een bijzondere vacature van ouders die iemand zoeken om met hun sociaal ongemakkelijke zoon te daten voordat hij gaat studeren. In ruil beloven zij haar een auto. Maddie begint vol goede moed aan deze klus, maar komt er al snel achter dat deze lastiger is dan gedacht.The King of Staten Island (2020)
Regie: Judd Apatow | Cast: Pete Davidson, Marisa Tomei, Bel Powley, e.a. | Kijk direct
Scott heeft niet veel in het leven bereikt. Deze stoner woont nog thuis bij zijn moeder en brengt hele dagen door met zijn schijtlollige vrienden. Scott worstelt echter met de nodige trauma's. Zo heeft hij nog altijd veel last van de dood van zijn vader, die stierf tijdens zijn dienst als brandweerman. Wanneer zijn moeder een nieuwe relatie krijgt, wordt Scott gedwongen om deze pijn onder ogen te zien.NieuwsFilm

meest populair