4 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

4 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan.

Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze vier goede films kun je nu gratis op SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

The Super Mario Bros. Movie (2023)
Regie: Aaron Horvath en Michael Jelenic | Cast: Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Jack Black, e.a. | Kijk direct
Loodgieters en broers Mario en Luigi willen een waterleiding in Brooklyn repareren, maar worden meegezogen door een mysterieuze buis die hen van elkaar scheidt en naar een magische wereld brengt. Aan Mario om Luigi terug te vinden. Zo begint hij aan een groots avontuur. Hij krijgt hulp van een prinses genaamd Peach en moet het opnemen tegen de machtige Browser die de wereld wil veroveren.Tár (2022)
Regie: Todd Field | Cast: Cate Blanchett, Noémie Merlant, Nina Hoss, e.a. | Kijk direct
Lydia Tár is de eerste vrouwelijke dirigent van een vooraanstaand Duits orkest. Ze is een grote naam binnen de wereld van de klassieke muziek en wordt door velen geprezen. Op het hoogtepunt van haar carrière belandt ze echter in een heuse wervelstorm wanneer ze wordt beschuldigd van machtsmisbruik. Tár zou de levens van jonge musici op genadeloze wijze hebben verwoest. Een onderzoek volgt.Oppenheimer (2023)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., e.a. | Kijk direct
De Amerikaanse natuurkundige J. Robert Oppenheimer staat aan het hoofd van de ontwikkeling van de atoombom. De realisatie van dit zeer geheime project zal uiteindelijk een beslissende rol spelen in de Tweede Wereldoorlog. Na de oorlog krijgt Oppenheimer het aan de stok met de regering. De overheid verdenkt hem ervan verboden communistische sympathieën te hebben.First Man (2018)
Regie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke, e.a. | Kijk direct
Astronaut Neil Armstrong traint tien jaar lang voor de ruimtevlucht van zijn leven en bereidt zich voor om als eerste mens voet op de maan te zetten. De aanloop naar die uiteindelijk succesvolle missie verloopt moeizaam. De ene naar de andere testvlucht mislukt en de weerstand onder de bevolking tegen het peperdure NASA-programma wordt alsmaar groter.NieuwsFilm

meest populair