Filmbudget 'Mission: Impossible 8' stijgt explosief door ongeluk: extra 23 miljoen dollar nodig

Filmbudget 'Mission: Impossible 8' stijgt explosief door ongeluk: extra 23 miljoen dollar nodig

De kosten van het tweeluik liggen nu al dik boven de 400 miljoen dollar.

Tom Cruise haalt elke keer weer de meest krankzinnige stunts uit voor elk Mission: Impossible-deel. De blockbusters zijn dan ook peperduur, maar het opgesplitste Mission: Impossible 8 deel is wel behoorlijk duur aan het worden.

Afgelopen zomer verscheen het eerste Dead Reckoning-deel. Ondanks het feit dat deze goed werd onthaald, moest deze het opnemen tegen 'Barbenheimer'. Daardoor wisten Ethan Hunt en co. wereldwijd 'maar' 567,5 miljoen dollar op te halen.

Prijskaartje
De studio had gehoopt op meer. Vreemd is dit niet, want er hangt een behoorlijk prijskaartje aan het Dead Reckoning-tweeluik. Samen kosten deze films maar liefst meer dan 400 miljoen dollar, maar door een recent ongeluk stijgen de kosten nog verder.

Het tweede deel heeft wederom weken vertragingen opgelopen vanwege een storing met een onderzeeër. Omgerekend zal dit 23 miljoen dollar extra kosten, aangezien de productie behoorlijk is vertraagd, iets dat elke dag enorm veel geld kost.

Hoop
Naar verluidt zou de onderzeeër voor de blockbuster teveel zijn aangepast. Vanwege de grote hoeveelheid aan extra gewicht die de onderzeeër niet kon verdragen zijn er reparaties nodig. Laten we hopen dat dit niet al te lang duurt en dat het nieuwe Mission: Impossible-deel niet wordt uitgesteld.NieuwsFilm

meest populair