Jeremy Renner over zijn vertrek uit 'Mission: Impossible' en potentiële terugkeer

Jeremy Renner over zijn vertrek uit 'Mission: Impossible' en potentiële terugkeer

De acteur onthult dat hij de franchise noodgedwongen moest verlaten...

Al meer dan vijfentwintig jaar vertelt de Mission: Impossible franchise een actieverhaal met een hoog octaangehalte, waarbij een groot aantal sterren al op de een of andere manier heeft meegedaan.

Dat gold ook ooit voor het personage William Brandt, gespeeld door Jeremy Renner, die in Ghost Protocol (2011) en Rogue Nation (2015) verscheen en naar verluidt de opvolger moest worden van Tom Cruise als hoofdpersoon.

Noodgedwongen vertrek
In de afgelopen twee delen was Renner echter afwezig. Niet omdat hij klaar was met de reeks, maar vanwege het feit dat hij vader werd en teveel heen en weer moest reizen. Maar hij is altijd bereid om terug te keren.

Zo legt hij aan Collider uit: "Ja, dat moet ik laten gaan. Het was de bedoeling dat ik meer met ze zou doen. Ik hou van die mensen, we hadden zoveel plezier. Maar het vergt veel tijd, speelt zich allemaal af in London en ik werd vader. Toen lukte het gewoon niet meer. Misschien bestaat er, nu mijn dochter ouder is, weer een kans om als Brandt te verschijnen".

Geen 'Part Two'
Het achtste deel zal naar verwachting het verhaal voortzetten van Dead Reckoning: Part One uit 2023 waarin Ethan Hunt (Cruise) het opnam tegen een van zijn meest persoonlijke vijanden tot nu toe, een AI.NieuwsFilm

meest populair