3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van populaire detectivefilm tot musicalklassieker: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Knives Out (2019)
Regie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Te zien op: HBO Max / Netflix / Prime Video / Videoland
De succesvolle misdaadromanschrijver Harlan Thrombey wordt een dag na zijn 85e verjaardag dood aangetroffen in zijn landhuis. Uit het niets duikt de excentrieke en scherpe detective Benoit Blanc op. Hij is ervan overtuigd dat heel de familie van Thrombey verdacht is. Aan Blanc om het kluwen van geheimen en leugens rondom Thrombey's dood te ontrafelen.Grease (1978)
Regie: Randel Keiser | Cast: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Danny en Sandy hebben een zomerse affaire. Na de vakantie ontdekt Danny dat Sandy naar zijn stad is verhuisd en zich bij hem op school heeft ingeschreven. Daar blijken de verschillen tussen de twee groter dan gedacht: hij is een stoere gast en zij een brave meid. Het stel probeert in hun laatste jaar hun romance nieuw leven in te blazen en daarvoor ondergaat Sandy een heuse metamorfose.Free Guy (2021)
Regie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, e.a. | Te zien op: Disney+
De altijd positieve bankmedewerker Guy is een non-playable personage in de videogame Free Guy. Iedere dag proberen spelers de bank te beroven en moet hij klappen incasseren. Op een dag besluit Guy dat het genoeg is en de held te worden van zijn eigen verhaal. De programmeurs van de game die hem besturen denken daar echter anders over en proberen hem tegen te houden.NieuwsFilm

meest populair