Opvallende castlid twijfelde aan 'Fantastic Four': "Dit is wat me wist te overtuigen"

Opvallende castlid twijfelde aan 'Fantastic Four': "Dit is wat me wist te overtuigen"

Een onafgemaakt verhaal, maar wel met bijna alleen maar toptalenten voor en achter de camera.

Marvel heeft een hele mooie cast weten te strikken voor de Fantastic Four-reboot. We weten voor wie de hoofdrollen zijn weggelegd, maar een mysterieuze rol zal worden ingevuld door Paul Walter Hauser. Laatstgenoemde laat zich nu uit over zijn rol.

Hauser wist al eerder hoge ogen te gooien in films als BlacKkKlansman, I, Tonya en Richard Jewell. Sindsdien heeft hij dan ook de rollen voor het oprapen. Nu komt hij dan ook het MCU versterken, al twijfelde de acteur hier in het begin wel enigszins over.

Reactie
Zo begint Hauser: "Ik wist in het begin nog niet helemaal zeker of ik het wel ging doen of niet. Ze wisten namelijk nog niet helemaal welke kant ze op wilden gaan met het verhaal, dus dat zet je wel enigszins aan het denken".

"Maar toen ik het eerste script kreeg te lezen, erachter kwam wie allemaal aan de film werkte en alle geweldige acteurs die ervoor getekend hadden wist ik dat ik er ook per se aan moest meedoen. Deze film wordt iets heel speciaals en ik kan er echt niet op wachten".

Nog even wachten
Hoe de mysterieuze rol van Hauser eruit zal komen te zien (waar hij nog niet zo heel lang geleden nog de eerste details van deelde) moeten we nog even op wachten. Fantastic Four zal namelijk pas in 2025 te zien zijn.NieuwsFilm

meest populair