"Ik ben in mijn nopjes": 'Scream'-queen Neve Campbell over haar terugkeer als Sidney Prescott

"Ik ben in mijn nopjes": 'Scream'-queen Neve Campbell over haar terugkeer als Sidney Prescott

De actrice vertrok vanwege een te laag salaris, maar dat is verleden tijd.

Scream is een van de bekendste horrorfranchises, maar lang niet iedereen was even blij toen ze kregen te horen dat de grote ster van de reeks, Neve Campbell, niet terugkeerde voor Scream 6. Nu is ze toch weer van de partij, iets waarover zij zich nu uitlaat.

De actrice besloot de franchise te verlaten nadat ze (in haar ogen) niet genoeg betaald kreeg. Scream 6 werd dus zonder haar gemaakt, maar uiteindelijk werd weer een overeenkomst gevonden, waardoor ze alsnog weer van de partij zal zijn voor de toekomstige delen.

Reactie
Campbell, eveneens bekend van de Netflix-serie House of Cards, was afgelopen weekend aanwezig bij een musical in Los Angeles, waar zij hierover weer eens even werd gevraagd. Haar reactie was als volgt.

"Deze films hebben een heel belangrijk aandeel in mijn leven gehad. Deze franchise betekent echt heel voor mij, dus ik vond het zeker jammer dat ik het vorige deel heb gemist en dat ik er niet aan kon meedoen".

Toch nog
De actrice is dan ook in haar nopjes dat ze alsnog terugkeert: "Ik ben ontzettend dankbaar dat ik op zo'n manier kan terugkeren. Het is allemaal heel respectvol afgehandeld. Dit betekent veel voor alle vrouwen. Ik vind het prachtig dat ik opnieuw in de huid van Sidney mag kruipen.".NieuwsFilm

meest populair