James Gunn deelt weer eens een foto van de 'Superman'-set met nieuwe superhelden

James Gunn deelt weer eens een foto van de 'Superman'-set met nieuwe superhelden

De regisseur heeft het goed naar zijn zin en laat dat op Instagram ook blijken.

Nog niet zo heel lang geleden deelde DC-baas James Gunn de eerste officiële foto van zijn Superman-blockbuster. Deze werd echter lang niet door iedereen even goed onthaald. Nu komt de regisseur weer met een nieuwe kiekje van de filmset.

Sinds Gunn en Peter Safran werden aangesteld als de nieuwe leidinggevende figuren bij de superheldenstudio vinden er de nodige veranderingen plaats. Zo moest ook Henry Cavill plaats maken voor David Corenswet, die dus de nieuwe Superman zal neerzetten.

Nieuwe foto
Gunn, die de eerste nieuwe DC-film voor zijn rekening zal nemen, deelt nu een foto van op de filmset waar hij te zien is met meerdere acteurs die belangrijke rollen in de blockbuster zullen vertolken. Het gaat hier om Nathan Fillion en Skyler Gisondo.

Fillion zal namelijk in de huid kruipen van Guy Gardner/Green Lantern, terwijl Gisondo te zien zal zijn als Jimmy Olsen. Bij de foto staat de volgende tekst van Gunn: "Op de set van Superman met enkele van mijn favoriete mensen".

Nog even wachten
Ook liet de filmmaker weten dat de opnames nu halverwege zijn. Gunn zal ons de komende maanden vast en zeker nog wel blijven 'teasen' met de nodige beelden.


Hoe Superman er uiteindelijk precies uit komt te zien, daar komen we volgend jaar in juli achter, wanneer deze in de bioscopen zal draaien.

NieuwsFilm

meest populair