3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van Jim Carrey tot Dakota Johnson: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
Regie: Michel Gondry | Cast: Jim Carrey, Kate Winslet, Kirsten Dunst, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Wanneer Joel ontdekt dat zijn vriendin Clementine hem uit haar geheugen heeft laten wissen met een ingenieuze medische procedure, besluit hij - verblind door woede en wanhoop - hetzelfde te doen. Hij komt er echter al snel achter dat de twee ook vele mooie momenten deelden, en besluit alles op alles te zetten om deze fijne herinneringen te redden door ze te verstoppen in de duistere hoeken van zijn geest.Suspiria (2018)
Regie: Luca Guadagnino | Cast: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Chloë Grace Moretz, e.a. | Te zien op: CineMember
Susie Bannion, een jonge, ambitieuze balletdanseres, reist naar een prestigieuze dansacademie in Berlijn, waar artistiek directeur Madame Blanc gefascineerd raakt door haar vaardigheden. Na een reeks mysterieuze gebeurtenissen op de school, ontdekt Susie dat deze geleid wordt door een heksenkring en dat haar leven in gevaar is.The Wolf of Wall Street (2013)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, e.a. | Te zien op: Film1 / Netflix / Videoland
De brutale durfal Jordan Belfort vergaart op slinkse wijze grote rijkdom met de beurshandel op Wall Street. Zijn geld geeft hij vooral uit aan prostituees, uitzinnige feesten en drugs. Maar zijn flamboyante levensstijl trekt al snel de aandacht van de FBI, die Belfort verdenkt van fraude en corruptie. Ondanks het advies van zijn vader om zich terug te trekken, blijkt Belfort verblind door zijn eigen succes.NieuwsFilm

meest populair