3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

I'm Thinking of Ending Things (2020)
Regie: Charlie Kaufman | Cast: Jessie Buckley, Toni Collette, Jesse Plemons, e.a. | Kijk direct
Een jonge vrouw twijfelt over haar relatie met Jake, maar gaat toch akkoord om zijn ouders te ontmoeten. Daarvoor moeten de twee een behoorlijk lange autorit maken. Onderweg wordt het stel verrast door een zware sneeuwstorm. Eenmaal aangekomen bij de boerderij, wordt de vrouw al snel geconfronteerd met allerlei vreemde zaken, waardoor ze begint te twijfelen over alles en iedereen.Uncut Gems (2019)
Regie: Benny & Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a. | Kijk direct
De wanhopige juwelier Howard Ratner ziet het leven als een groot kansspel. Een ongeslepen diamant moet de New Yorker een welkome miljoenenklapper opleveren waarmee hij in een keer al zijn schulden kan aflossen. Ratner raakt echter door elke beslissing die hij neemt dieper in de problemen en sleurt ook de mensen in zijn omgeving mee in zijn ellende.Da 5 Bloods (2020)
Regie: Spike Lee | Cast: Chadwick Boseman, Delroy Lindo, Clarke Peters, e.a. | Kijk direct
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam om op zoek te gaan naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Daar nemen ze het op tegen mens en natuur en worden ze geconfronteerd met de blijvende ravage die de Vietnamoorlog heeft aangericht.NieuwsFilm

meest populair