James Gunn strikt nog twee laatste actrices voor zijn 'Superman' blockbuster

James Gunn strikt nog twee laatste actrices voor zijn 'Superman' blockbuster

De opnames zijn al een tijdje onderweg, maar twee belangrijke rollen moesten nog ingevuld worden.

Als je een beetje het filmnieuws volgt heb je vast en zeker wel al over Superman horen praten. James Gunn is al lange tijd bezig met de eerste blockbuster van het nieuwe DC, maar heeft nu nog twee acteurs weten te strikken voor zijn reboot.

Het is al enige tijd bekend dat Henry Cavill niet terugkeert. Net zoals de nodige andere grote namen werd duidelijk dat hij geen toekomst in Gunn en Peter Safrans nieuwe DC-universum heeft. David Corenswet mag nu in de huid kruipen van de geliefde superheld.

Meer
Natuurlijk moest ook de rest van de cast vervangen worden. Zo is Amy Adams bijvoorbeeld vervangen door Rachel Brosnahan als Lois Lane en zal Nicolas Hoult te zien zijn als de superschurk Lex Luthor in plaats van Jesse Eisenberg.

Nu hebben ook nog Mikaela Hoover en Christopher MacDonald voor de blockbuster getekend. Ook is het bekend welke rollen zij op zich zullen nemen. Beide vrouwen zullen namelijk te zien zijn als collega's van Clark Kent en werken bij de Daily Planet.

Rollen
Zo zal Hoover te zien zijn als Cat Grant, een roddelcolumniste die een oogje heeft op Kent. MacDonald neemt de rol van Ron Troupe op zich en is een van de beste verslaggevers bij de Daily Planet.


Hoover was al eerder te zien in andere blockbusters van Gunn, zoals Guardians of the Galaxy en The Suicide Squad. MacDonald (geen verwantschap met de ervaren Happy Gilmore-acteur) is een opkomend talent in de filmwereld. Dit is dan ook haar eerste rol in een blockbuster van deze schaal.

NieuwsFilm

meest populair