'Avengers' krijgen het zwaar: komende films beloven een leger aan schurken van epische proporties

'Avengers' krijgen het zwaar: komende films beloven een leger aan schurken van epische proporties

Naar verluidt wordt Kang the Conqueror vervangen door niet een maar verschillende villains.

Als je een beetje het filmnieuws volgt is de kans groot dat je hebt gehoord dat Marvel lange tijd heeft getwijfeld welke kant ze op zouden moeten gaan met de nieuwe Avengers-blockbusters. Naar verluidt hebben ze nu een keuze gemaakt.

Jarenlang was Thanos dé grote schurk van het MCU, al kwam zijn verhaal tot een einde met Avengers: Endgame (al wordt er nu wel weer gesproken van een eventuele terugkeer). Jonathan Majors Kang leek het stokje over te nemen, maar dat is nu niet langer het geval.

Vervanger
Majors, eveneens bekend van Creed III, werd schuldig bevonden aan het mishandelen van zijn ec-vriendin. Marvel besloot vervolgens zijn contract te verscheuren. De veronderstelling was dat ze op zoek zouden gaan voor een nieuwe Kang, maar misschien dat het toch heel iets anders wordt.

Naar verluidt denkt Marvel eraan Kang te vervangen door een andere superschurk, iemand als Doctor Doom. Dit gerucht doet al een tijdje de rond, maar volgens filmjournalist Alex Perez zullen meerdere schurken een belangrijke rol gaan spelen.

Eerste naam
Perez beweert dat de eerste grote tegenstander van de Avengers geïntroduceerd zal worden in Deadpool & Wolverine. Het zou hier kunnen gaan om Emma Corrins Cassandra Nova, maar het kan hier ook gaan om een van de vele cameo's die in de film zit.


Perez vervolg dat dit pas de eerste naam is van een lijst van schurken. Of dit klopt is natuurlijk nog maar de vraag, maar we zullen er over twee maanden tijd meer te weten komen wanneer Deadpool & Wolverine verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair