3 heftige en meespelende thrillers om vanavond te kijken

3 heftige en meespelende thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Mandy (2018)
Regie: Panos Cosmatos | Cast: Nicolas Cage, Andrea Riseborough, Olwen Fouéré, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Houthakker Red woont samen met zijn vriendin Mandy in het bos. Op een dag wordt Mandy ontvoerd door een door demonische krachten beschermde hippiesekste onder leiding van Jeremiah. Red kan niets anders dan de aanval inzetten om haar te bevrijden. Een ongekend bloedbad volgt.Donnie Darko (2001)
Regie: Richard Kelly | Cast: Jake Gyllenhaal, Drew Barrymore, Patrick Swayze, e.a. | Te zien op: Videoland
Donnie is een normale tiener wiens leven overhoop wordt gegooid wanneer er een vliegtuigmotor op zijn huis stort. Hij ontsnapt aan de dood, maar krijgt last van hallucinaties. Hij begint regelmatig bezoek te krijgen van een monsterlijk reuzenkonijn dat hem opdraagt de meest vreemde dingen te doen. Zijn omgeving maakt zich grote zorgen.Shutter Island (2010)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Agent Teddy Daniels wordt geplaagd met verontrustende visioenen. Samen met zijn nieuwe partner Chuck Aule vertrekt hij naar een afgelegen eiland waar een psychiatrisch ziekenhuis voor criminelen op is gevestigd. Daar onderzoeken de twee de zaak van een verdwenen patiënte. Aangenomen wordt dat zij zich heeft verstopt op het eiland. Een web van intriges en misleiding bemoeilijkt het onderzoek echter al snel.NieuwsFilm

meest populair