Ook Barbra Streisand (82) is enorm strak getrokken en gebotoxt (foto's)

Ook Barbra Streisand (82) is enorm strak getrokken en gebotoxt (foto's)

Barbra Streisand weerstaat de verleidingen van cosmetische ingrepen niet, ondanks haar indrukwekkende carrière en maatschappelijke bijdragen.

Barbra Streisand is al 82 jaar, maar dat getal weerhoudt haar er niet van om enkele verjongende foefjes uit te halen. Zo te zien laat de iconische zangeres en actrice het echter niet alleen bij Photoshop.

De ster uit Funny Girl, A Star is Born en Yentl ontving onlangs twee belangrijke awards: de SAG-award voor haar complete acteercarrière en de Genesis Prize voor haar sociale bewogenheid. Er is één ding dat opvalt bij beide gelegenheden: Barbra ziet er niet bejaard uit.

Cosmetische foefjes
Het ziet ernaar uit dat ook Barbra de verleidingen van cosmetische ingrepen niet kan weerstaan. Haar gezicht lijkt enorm strak getrokken en gebotoxt. En dat is eigenlijk wel een beetje jammer, want met een rimpeltje hier en daar zou ze mooier zijn geweest. Maar smaken verschillen nu eenmaal.

Barbra was haar tijd overigens ver vooruit. Ze acteert en zingt al vanaf de jaren 60 en werkt ook als regisseur en producer. Ze is overladen met film- en muziekprijzen. Maar daar houdt zij niet bij op.

Een beter mens
Al vanaf de jaren 80 loopt Barbra voorop als het gaat om klimaatverandering en een beter leven voor mens en dier. Met haar geschat vermogen van 400 miljoen Amerikaanse dollar valt een hoop te doen.NieuwsFilm

meest populair