Eerste foto van duidelijk andere Daniel Craig in 'Knives Out 3: Wake Up Dead Man'

Eerste foto van duidelijk andere Daniel Craig in 'Knives Out 3: Wake Up Dead Man'

We kunnen een film met een totaal andere toon dan de vorige twee delen verwachten.

We hebben de laatste weken heel wat aankondigingen gezien over de derde Knives Out-film Wake Up Dead Man, maar nu is er ook een eerste setfoto met niemand minder dan hoofdrolspeler Daniel Craig.

Regisseur Rian Johnson deelde de foto via zijn X-account. Op de zwart-witfoto zien we Craig met een totaal ander kapsel als in de vorige twee films.

Craig keert in de derde film, die exclusief voor Netflix wordt gemaakt, terug als detective Benoit Blanc. Ook ditmaal moet hij een bizarre moord weten op te lossen.

Johnson bevestigde tevens dat de opnames gisteren van start zijn gegaan in het Verenigd Koninkrijk.

Naast Craig zijn er in de film rollen weggelegd voor acteurs als Josh O'Connor, Cailee Spaeny, Andrew Scott, Thomas Haden Church, Kerry Washington, Mila Kunis, Daryl McCormack, Glenn Close, Jeremy Renner en Josh Brolin.De setting van de film en de manier waarop Blanc bij de zaak betrokken raakt zijn nog onbekend.

Johnson en Ram Bergman produceren de film, die volgens hen qua toon en thema moet verschillen van de andere twee delen.Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery wordt ergens in 2025 verwacht.

NieuwsFilm

meest populair