De "lelijkste hond van Groot-Brittannië" in nieuwe poster 'Deadpool & Wolverine'

De "lelijkste hond van Groot-Brittannië" in nieuwe poster 'Deadpool & Wolverine'

Plus, een andere poster toont een grappige situatie met de twee hoofdpersonages.

De focus ligt natuurlijk op de titelpersonages, maar één aspect van Deadpool & Wolverine dat een verrassende aanwezigheid heeft gekregen in de marketing is toch wel de hond Dogpool.

Ryan Reynolds onthulde Dogpool, gespeeld door "de lelijkste hond van Groot-Brittannië", voor het eerst in november, en nu steelt het beestje de show op een nieuwe poster van de film.

Peggy
Via ComicBook.com zijn er twee posters uitgekomen, één speciaal voor 4DX en één voor het ScreenX-formaat. Op die tweede zien we Deadpool en Wolverine aan beide zijden van Dogpool, met een explosie in de achtergrond.

Dogpool wordt gespeeld door Peggy, die dus de prijs voor de lelijkste hond won in het Verenigd Koninkrijk. Reynolds vond haar daarom perfect voor de rol. "Ze voelt aan als de dierlijke manifestatie van Wade Wilson," zo zegt hij.

Posters
Het 4DX-affiche toont een grappige situatie tussen Deadpool en Wolverine. Wade leunt met zijn hoofd op de schouder van Logan, die daar duidelijk geen zin in heeft. Bekijk allebei de posters nu hieronder.NieuwsFilm

meest populair