Tom Hardy breekt de stilte over zijn vermeende rol in 'Knives Out 3' en biedt uitleg

Tom Hardy breekt de stilte over zijn vermeende rol in 'Knives Out 3' en biedt uitleg

Het lijkt vooralsnog niet het geval te zijn, maar het kan er nog van komen.

Nog niet zo heel lang geleden kregen we te horen dat Rian Johnson is begonnen aan de derde Knives Out-film. Sindsdien gaat er bijna geen enkele week voorbij zonder dat weer een grote naam wordt bevestigd. Nu wordt een van de beste acteurs van dit moment in verband gebracht met de blockbuster.

Het gaat hier om niemand minder dan Tom Hardy, bekend van o.a. sterk onthaalde films als Warrior en The Revenant. Er doet namelijk een gerucht de ronde dat de geliefde ster getekend heeft voor Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery.

Reactie
Hardy reageert hier nu zelf voor het eerst op: "Niemand heeft hierover contact met mij opgenomen. Ik zag het vanmorgen op Google langskomen, maar ik weet niet waar het vandaan komt. Dit betekent echter niet dat ik er niet voor open sta".

Zo laat de acteur weten dat hij graag zou meedoen: "Ik wil hier best wel voor gevraagd worden hoor. Het klinkt namelijk allemaal heel cool, maar opnieuw, ik heb er nog niks over gehoord. Zo gaat dat in de showbizz. Maar wie weet kom ik er uiteindelijk toch in voor!"

Cast
Mocht Hardy tekenen, dat komt hij een prachtige cast versterken die al bestaat uit nieuwkomers als Josh O'Connor (Challengers), Cailee Spaeny (Priscilla), Andrew Scott (Sherlock), Kerry Washington (Scandal), Glenn Close (Dangerous Liaisons), Josh Brolin (No Country for Old Men), Mila Kunis (Black Swan), Jeremy Renner (The Town), Daryl McCormack (Peaky Blinders) én Thomas Haden Church (Spider-Man 3)!NieuwsFilm

meest populair