Je mond valt open van 'Mission: Impossible 8' en je krijgt hem niet meer dicht

Je mond valt open van 'Mission: Impossible 8' en je krijgt hem niet meer dicht

De blockbuster verschijnt volgend jaar zomer in de Nederlandse bioscopen...

Het achtste deel in de Mission: Impossible-franchise is nog steeds bezig met opnames, maar het einde is in zicht. De film wordt ook nog steeds een direct vervolg op Dead Reckoning - Part One (ondanks de verandering in titel).

Acteur Shea Whigham, die opnieuw de bloedhond vertolkt welke jaagt op Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn team, zegt dat fans een ware sensatie zullen beleven als ze in de rode stoelen plaatsnemen.

Standaard PR-praatje
Tegenover 'The Hollywood Reporter': "Ik prijs mezelf gelukkig met de dingen waar ik de laatste tijd aan heb gewerkt, maar ben nu klaar. Ik zei tegen de regisseur 'Ik hoef geen grotere trailer. Ik wil niet meer geld of betere catering. Ik verlang naar één scène tussen Tom en mij in de stijl van 'The Usual Suspects'. En hij schreef deze".

Verder ging hij in op het feit dat Cruise en schrijver/regisseur Christopher McQuarrie de hele zomer doorgaan met filmen: "Ik dacht 'Wat!?' De rest van de cast is allemaal al thuis. Ik kan niet eens uitleggen hoe hij de dingen doet die hij doet. Het publiek zal geschokt zijn, het wordt geweldig".

Release in mei 2025
Mission: Impossible 8 heeft nog geen officiële nieuwe titel. We weten dus alleen dat Dead Reckoning - Part Two definitief niet meer doorgaat.NieuwsFilm

meest populair