3 uitstekende en spannende films op Netflix laten je regelmatig rot schrikken

3 uitstekende en spannende films op Netflix laten je regelmatig rot schrikken

Drie spannende films over dodelijke zombies waarbij het wel eens heel slecht kan aflopen.

Er staan veel spannende films op Netflix. Sommige daarvan bevatten enge zombies. Hieronder drie zombiefilms die je op de streamingdienst vindt.

World War Z

Regie: Marc Forster| Hoofdrollen: David Morse, Mireille Enos, Brad Pitt | Kijk nuLane is een VN-medewerker die rond de wereld reist in een race tegen de klok om een zombiepandemie te stoppen. Zombies dreigen namelijk de volledige wereld over te nemen, en Lane werkt zich uit de naad dit te voorkomen.

Army of the Dead

Regie: Zack Snyder| Hoofdrollen: Richard Cetrone, Hiroyuki Sanada, Matthias Schweighöfer | Kijk nu'Army of the Dead' speelt zich af in de niet al te verre toekomst. Een groep met huurmoordenaars vertrekt naar een in quarantaine geplaatst gebied in Las Vegas om daar een heist te verrichten. Een probleem: het gebied barst van de zombies. Een vader wil zijn dochter redden van een naderende dood."

Cargo

Regie: Yolanda Ramke| Hoofdrollen: Martin Freeman, David Gulpilil, Kris McQuader | Kijk nuEen vader zit tijdens de nasleep van een gewelddadige epidemie in Australië vast. Hij gaat wanhopig opzoek naar een woonplek voor zijn meest waardevolle bezit: z'n dochtertje. Wat het er niet makkelijker op maakt is dat hij is gebeten door z'n vrouw en zelf ook langzaam in een zombie verandert.

NieuwsFilm

meest populair