Opvallendste scène in 'Babylon' werd overschaduwd door sterspeler Brad Pitt

Opvallendste scène in 'Babylon' werd overschaduwd door sterspeler Brad Pitt

Damien Chazelle had veel uitgegeven om een koe te trainen, maar dit werd over het hoofd gezien.

Regisseur Damien Chazelle heeft al de nodige pareltjes geleverd. Denk bijvoorbeeld maar aan Whiplash en La La Land, maar als hij een scène zou mogen veranderen zou hij graag iets willen aanpassen aan Babylon.

Babylon vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van diverse personages in een tijdperk van decadentie in het vroege Hollywood. Een van de grootste namen van de film is ongetwijfeld Brad Pitt, maar er ging iets te veel aandacht uit naar de ster.

Koe
Pitt is natuurlijk al decennialang een van de bekendste en geliefdste sterren in Hollywood. Hij was dus al reden genoeg voor de nodige cinefielen om Babylon te zien, maar daardoor werd in de ogen van Chazelle wel een ander belangrijk aspect over het hoofd gezien.

Wat blijkt, de met een Oscar bekroonde regisseur had lang een koe laten trainen voor de film. Op een gegeven moment krijgen we een close-up van Pitt te zien, met een koe die op de achtergrond het beeld uitloopt, maar bijna niemand lette hier op, tot de grote teleurstelling van Chazelle.

Jammer
Zo zegt de filmmaker: "We hebben aardig wat geld in die koe geïnvesteerd, om nog maar te zwijgen over de training. Het duurde behoorlijk lang om dit perfect in beeld te brengen, maar dit is nooit iemand opgevallen".


"Ik heb geprobeerd de koe duidelijker in beeld te brengen, meer geluid toe te voegen aan haar bewegingen, maar dat is het 'probleem' met Brad. Hij is zo charismatisch dat hij alle aandacht naar zich toe trekt en andere elementen er niet meer toe doen".

NieuwsFilm

meest populair