Beertje Paddington weer op avontuur in eerste trailer 'Paddington in Peru'

Beertje Paddington weer op avontuur in eerste trailer 'Paddington in Peru'

Geen simpele '3' in de titel, maar een volmondige subtitel...

Beertje Paddington bezoekt Peru in de eerste trailer voor Paddington in Peru. Ieders favoriete marmelade-sandwichbeer is terug voor een nieuw avontuur, dit keer met Dougal Wilson als regisseur.

Het wordt het derde deel in de franchise, na de megasuccessen van Paddington uit 2014 en Paddington 2 uit 201 die beiden gemaakt werden door Paul King die dit keer niet beschikbaar was vanwege Wonka.

Bekijk de beelden hieronder
De films zijn gebaseerd op het personage Paddington Bear, gecreëerd door auteur Michael Bond. Naast Ben Whishaw als de stem van Paddington zijn Hugh Bonneville, Madeleine Harris, Julie Walters en Samuel Joslin terug als de Family Brown, waarbij Emily Mortimer Sally Hawkins vervangt.

Hoewel een groot deel van de originele cast weer aanwezig is, zijn er ook enkele nieuwkomers om enthousiast over te worden, zoals Antonio Banderas.

Vanaf januari 2025 in de bioscoop
Het verhaal brengt Paddington en de familie Brown naar Peru terwijl hij terugkeert om zijn tante Lucy te bezoeken, die nu in 'The Home for Retired Bears' verblijft. Er ontstaat een spannende reis wanneer een mysterie hen onverwachts door het Amazone-regenwoud stuurt naar de hoge bergtoppen.NieuwsFilm

meest populair