Gwyneth Paltrow lijkt soms ontspoord, maar is eigenlijk zo gewoontjes

Gwyneth Paltrow lijkt soms ontspoord, maar is eigenlijk zo gewoontjes

Gwyneth Paltrow twijfelt aan een comeback in acteren vanwege haar focus op gezin en bedrijf.

Gwyneth Paltrow weet nog niet of zij weer gaat acteren. Vreemd is dat niet, want ze is pas 51 jaar, maar is al 30 jaar in succesvolle films als Two Lovers, Sky Captain and the World of Tomorrow en Avengers: Endgame, te vinden.

Gwyneth vindt dan ook dat haar aandacht naar haar gezin mag gaan - en zeker omdat ze zegt dat een filmrol extreem interessant moet zijn om haar gezinsleven te toppen. Bovendien heeft ze het druk genoeg met haar onderneming GOOP. Dat wellness bedrijf loopt ongelooflijk goed.

Een motiverende tip
Gelukkig maakt ze fans van tijd tot tijd blij met leuke Instagram-berichten. Onlangs plaatste ze zelfs een motiverende Instagram-reel. Kijkers konden zien dat ze thuis zonder een spoortje make-up geniet van haar tijd.

Ze schrijft bij haar bericht: "Als je twijfelt, maak dan een frittata. Dit weekend was het een simpele: aardappelen, knoflook, boerenkool en uien uit eigen tuin. Ontbijt voor mijn vriendje."

Ze skipt alle glamour
Op haar gemak bereidt ze het gerecht en dat pakt heel goed uit. Ze lijkt in niets op het persoontje uit de films. Volgers vinden haar tip een goed idee. Anderen zijn blij dat ze de spullen gebruikt die zij zelf ook verkoopt.NieuwsFilm

meest populair