De enge 'Smile'-actrice Sosie Bacon laat haar wilde kant zien in onstuimige Insta-video

De enge 'Smile'-actrice Sosie Bacon laat haar wilde kant zien in onstuimige Insta-video

Sosie Bacon rockt op Instagram met wilde video's en gezellige TikToks met haar vader Kevin Bacon.

Sosie Bacon werd bekend door de huiveringwekkende horrorfilm Smile. Maar volgers op social media kennen haar vooral van haar vriendelijke video's.

In die filmpjes speelt ze gitaar en zingt ze lieve liedjes tussen de dieren op de boerderij van haar ouders. Ook danst ze vaak met haar vader een TikTok-dansje - gewoon omdat dat kan. Sommige van hun filmpjes krijgen miljoenen views.

Best erg gestoord
De 32-jarige dochter van Kevin Bacon en Kyra Sedgwick heeft echter ook een wilde kant. En dat komt naar voren in de onderstaande Instagram-reel. Voor het nummer Fix Me van de punkband Fidlar nam ze een muziekvideo op waarin ze helemaal los ging.

Gehuld in een rood jurkje en met bier in het haar zong ze karaoke terwijl ze in emoties heen en weer werd geslingerd: van headbangen naar huilen. Ze ziet er soms gestoord uit, maar gelukkig is het alleen goed acteerwerk. Ze schreef erbij: "Ga naar Fidlar om hun nieuwe video te zien. Ik had zo'n lol en zoveel bier in mijn haren."

Ze is perfectie
Volgers vinden haar perfect, net als het nieuwe liedje. Sommigen zeggen dat hun dag er daardoor ietsje beter uitziet. En haar moeder? Vindt haar geweldig headbangen.NieuwsFilm

meest populair