3 ijzersterke arthouse-films op Netflix die je echt wat laten voelen

3 ijzersterke arthouse-films op Netflix die je echt wat laten voelen

Drie filmhuisfilms die je echt raken en je gewoon vanaf de bank kijkt.

Naast Hollywood-films staan er op Netflix ook een heleboel goede filmhuis-films waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Hieronder drie prachtige arthouse-films die absoluut de moeite waard zijn.

Kajillionaire

Regie: Miranda July | Hoofdrollen: Evan Rachel Wood, Steve Park, Mark Ivanir | Kijk nu



Oplichters Theresa (Debra Winger) en Robert (Richard Jenkins) hebben 26 jaar lang geprobeerd om hun enige dochter Old Dolio (Evan Rachel Wood) te leren zwendelen, stelen en bedriegen. Tijdens een wanhopige en haastig uitgedachte overval, besluiten ze echter een buitenstaander (Gina Rodriguez) over te halen om mee te doen, uiteraard met alle gevolgen van dien.

Horse Girl

Regie: Jeff Baena | Hoofdrollen: Alison Brie, Molly Shannon, Paul Reiser | Kijk nu



Sarah is een sociaal geïsoleerde verkoopster in een hobbywinkel. Ze voelt zich veel meer op haar gemak bij paarden en bovennatuurlijke misdaadseries, dan bij mensen. Wanneer haar surrealistische dromen een steeds grotere invloed krijgen op haar gewone leven, wordt het voor Sarah steeds lastiger om haar visioenen van de werkelijkheid te scheiden.

The Land of Steady Habits

Regie: Nicole Holofcener | Hoofdrollen: Ben Mendelsohn, Thomas Mann, Edie Falco | Kijk nu



Anders Hill gaat met pensioen en verlaat zijn vrouw. Hij hoopt zo een nieuw leven te vinden. Maar al snel blijkt hij rare dingen te doen en begint hij zijn ex te missen.

NieuwsFilm

meest populair