3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van Zack Snyder-topper tot krachtige film van Barry Jenkins: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Watchmen (2009)
Regie: Zack Snyder | Cast: Jackie Earle Haley, Billy Crudup, Jeffrey Dean Morgan, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
In een alternatieve wereld is Nixon bezig met zijn derde termijn als president. Wanneer een oud-superheld wordt vermoord, gaat burgerwacht Rorschach op onderzoek uit. Hij ontdekt een complot om al zijn collega's in diskrediet te brengen en te vernietigen.If Beale Street Could Talk (2018)
Regie: Barry Jenkins | Cast: KiKi Layne, Stephan James, Regina King, e.a. | Te zien op: Videoland
Harlem, begin jaren zeventig. Tish en Fonny geven na jarenlange vriendschap toe aan hun diepere gevoelens voor elkaar en krijgen een relatie. Even later raakt Tish zwanger. Maar het geluk houdt op wanneer Fonny door het toedoen van een racistische agent onterecht in de gevangenis belandt. Tish vecht om hem vrij te krijgen.Wonder (2017)
Regie: Stephen Chbosky | Cast: Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay, e.a. | Te zien op: Netflix
De tienjarige Auggie Pullman is een doodnormale jongen met een afwijkend gezicht. Zijn hele leven heeft hij thuisonderwijs gehad. Nu is het moment aangebroken dat Auggie naar een reguliere school gaat. Hij moet de moed verzamelen om de andere kinderen ervan te overtuigen dat hij ondanks zijn uiterlijk net zoals hen is.NieuwsFilm

meest populair