Iedereen zal "compleet gek worden" na het zien van de nieuwe 'Lord of the Rings'-film

Iedereen zal "compleet gek worden" na het zien van de nieuwe 'Lord of the Rings'-film

Andy Serkis, een van de bekendste 'Middle Earth'-acteurs, zegt dat ons iets moois staat te wachten.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de nieuwe Lord of the Rings-animatiefilm, genaamd The War of the Rohirrim. De eerste kiekjes werden sterk onthaald en nu laat niemand minder dan Andy Serkis zich over de blockbuster uit.

Serkis is natuurlijk geen onbekende wat betreft het Tolkien universum. De acteur kroop in de huid van Gollum/Smeagol in The Lord of the Rings-trilogie en mocht als een van de weinige personages ook terugkeren voor The Hobbit. Daar blijft het echter niet bij.

Meer
Serkis, eveneens bekend van de Planet of the Apes-trilogie, waarin hij te zien is als Caesar, keert namelijk terug voor een nieuw avontuur in The Hunt for Gollum. Dit werd recentelijk aangekondigd, maar voordat deze film uitkomt zullen we eerst getrakteerd worden op The War of the Rohirrim.

De eerste 20 minuten aan beeldmateriaal werden tijdens een recent filmfestival vertoond en deze werden uitstekend onthaald. Blijkbaar heeft Serkis ze ook gezien, want hij is er ook helemaal weg van. Zo zegt de acteur kort maar krachtig: "Fans zullen echt knettergek worden!"

Nog even wachten
Volgens Serkis staat ons dus iets moois te wachten. Heel erg lang hoeven we gelukkig niet meer op de film te wachten, aangezien deze eind van het jaar nog uitkomt. Voor die tijd zullen we vast en zeker nog wel het nodige beeldmateriaal zien langskomen.NieuwsFilm

meest populair