Update voor de 'Transformers/G.I. Joe'-film die er moet gaan komen

Update voor de 'Transformers/G.I. Joe'-film die er moet gaan komen

Derek Connolly is de man die het langverwachte klusje moet gaan klaren...

Na jaren van verwachting en hoop van fans komt er nu eindelijk een cross-over tussen de Transformers- en G.I. Joe-franchises in zicht. De vroege productie-updates druppelen inmiddels binnen.

Het eerste detail was onlangs dat acteur Chris Hemsworth in gesprek is om in het project te schitteren in een momenteel nog onbekende rol. En gisteren is er weer een belangrijk bemanningslid bijgekomen.

Ervaren blockbuster-bedenker
Donderdag bevestigden diverse rapporten dat schrijver Derek Connolly op het punt staat het script van Transformers/G.I. Joe vorm te geven. Een regisseur moet echter nog wel worden gevonden.

Connolly staat bekend om zijn frequente samenwerkingen met regisseur Colin Trevorrow, te beginnen met Safety Not Guaranteed, gevolgd door Jurassic World evenals Jurassic World: Dominon. Daarnaast schreef hij Kong: Skull Island, Star Wars - Episode IX: The Rise of Skywalker en Pokemon: Detective Pikachu.

Nog geen releasedatum door Hollywoodstakingen
Officieel aangekondigd door studio 'Paramount Pictures', werden de twee iconische multimedialijnen van 'Hasbro' voorzichtig geïntroduceerd aan het einde van Transformers: Rise of the Beasts uit 2023.NieuwsFilm

meest populair