Nicolas Cage en 'Breaking Bad'-ster gecast voor controversieel verhaal over Hunter Biden

Nicolas Cage en 'Breaking Bad'-ster gecast voor controversieel verhaal over Hunter Biden

Nieuwe dramafilm 'The Prince' met sterrencast volgt Hunter Bidens strijd tegen verslaving en herstel.

Films over bekende mensen doen het altijd goed, denk aan Elvis, Amy Winehouse en Michael Jackson. En zeker als ze het nodige drama hebben meegemaakt in hun leven. De nieuwe dramafilm over de zoon van de Amerikaanse president Biden haakt daarop in.

Het hoofdpersonage van The Prince, Parker, zou volgens bronnen geïnspireerd zijn op de zoon van Joe Biden, Hunter Biden. De 54-jarige Hunter worstelde lange tijd met drugs en alcohol, en werd onlangs nog veroordeeld voor het illegaal bezit van een vuurwapen

Sterrencast
The Prince zal vooral draaien om deze zaken. Volgens een rapport is de film een "tumultueuze odyssee van een verslaafde door een wereld van macht, plezier en pijn, waarin een transformerende reis naar herstel wordt vastgelegd."

De film heeft een mooie sterrencast bij elkaar verzameld. De hoofdrol wordt gespeeld door Scott Haze (Jurassic World Dominion), met in de rest van de sterrencast nog Hollywood-legende Nicolas Cage (Ghost Rider), J.K. Simmons (Whiplash), Giancarlo Esposito (Breaking Bad) en Andy Garcia (Ocean's Eleven).

Topproducent
De film zal geregisseerd worden door Cameron Van Hoy (Flinch) en krijgt hulp van de befaamde schrijver en Oscar-genomineerde David Mamet (Mamet).


NieuwsFilm

meest populair