Dwayne 'The Rock' Johnson tekent Disney-contract: komt hij Marvel nu versterken?

Dwayne 'The Rock' Johnson tekent Disney-contract: komt hij Marvel nu versterken?

Het gerucht dat hij in de huid zal kruipen van Apocalypse doet al enige tijd de ronde.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Dwayne 'The Rock' Johnson. Er doet namelijk een gerucht de ronde dat hij misschien wel eens in de huid gaat kruipen van de grote X-Men schurk Apocalypse. Dit lijkt vanwege het onderstaande nieuwtje misschien wel eens werkelijkheid kunnen worden.

Johnson had al een een grote rol in een ander superheldenuniversum. Zo was hij te zien als Black Adam bij DC, maar het blijft hier maar bij een enkel optreden. Niet alleen werd de blockbuster niet zo goed onthaald als gehoopt, er vinden de laatste tijd behoorlijk wat veranderingen plaats bij DC.

Overstap
Sinds James Gunn en Peter Safran werden aangesteld als de grote nieuwe bazen bij DC zijn er al heel wat grote namen vertrokken, zoals Henry Cavill en Patty Jenkins. Johnson hoort hier ook bij, maar het zou wel eens kunnen dat Marvel hiervan profiteert.

Disney heeft de acteur een contract laten tekenen dat hij de komende jaren films en series voor 'Het Huis van de Muis' gaat maken. 'The Rock' kan nu dus opduiken in films van o.a. Marvel en Lucasfilm. Wat het precies gaat worden is vooralsnog niet duidelijk.

Mogelijkheden
Johnson, die al eerder samenwerkte met Disney aan films als Jungle Cruise en Moana (ook werkt hij aan het vervolg van laatstgenoemde en gaat hij aan de slag met een live-action remake), lijkt dus een stapje dichterbij bij het spelen van Apocalypse of een andere schurk of superheld.NieuwsFilm

meest populair