Gecancelde en huilende Kevin Spacey: "Dat zijn nou mijn vrienden"

Gecancelde en huilende Kevin Spacey: "Dat zijn nou mijn vrienden"

Kevin Spacey herstelt na misbruikschandaal dankzij steun van vrienden, ondanks reputatieschade en financiële problemen.

Kevin Spacey heeft het moeilijk na zijn misbruikschandaal. De rechtszaken liepen op niets uit, maar het ging ten koste van zijn reputatie. Bovendien durven veel filmmakers niet meer met hem te werken - en dat terwijl hij sinds de jaren 80 overladen is met filmprijzen voor onder meer The Usual Suspects, American Beauty en House of Cards.

In een recent interview met Piers Morgan barstte Kevin Spacey in huilen uit, toen hij de steun van zijn maatjes Elton John en David Furnish benoemde. Hun getuigenverklaringen bleken cruciaal voor zijn vrijspraak. Kevin werd overigens vrijgesproken op alle punten.

Bof met vrienden
Kevin zei ook: "Ik heb hen niet gevraagd te getuigen. Ze wilden het zelf toen ze van mij hoorden dat er iets verteld werd over hen dat niet waar was. Elton en David zeiden: 'We moeten de jury laten weten dat hij niet de waarheid vertelt. Ik bof met zulke vrienden'."

Waar de media hem de afgelopen jaren niet spaarden op mogelijke verdenkingen, zo stil bleef het na de gewonnen rechtszaken van Kevin Spacey. In de onderstaande YouTube-video van Uncensored vertelde de acteur uit Baby Driver en Margin Call dat hij bovendien zo goed als failliet is door de advocaatkosten.

Waanzinnige heksenjacht
Kevin vertelde dat Elton John bij de eerste aanklachten in 2017 de eerste was om aan hem te vragen hoe het met hem ging. Elton en zijn partner David bleven sindsdien achter hem staan en steunden hem door dik en dun. Ook Hollywood-sterren als Liam Neeson en Sharon Stone zeiden al eerder in interviews dat 'die heksenjacht' waanzin was.NieuwsFilm

meest populair