Absurde voorspelling 'Deadpool & Wolverine': Na 1 weekend budget al in drievoud terug

Absurde voorspelling 'Deadpool & Wolverine': Na 1 weekend budget al in drievoud terug

Marvel lijkt de zwakke box-office start van de zomer in een klap te corrigeren...

Deadpool & Wolverine, de enige Marvel-film van 2024, is nu al gegarandeerd een kaskraker (dat kan haast niet anders), maar de enige echte vraag is: Hoe GROOT wordt deze kaskraker financieel?

De eerste vroege prognoses zijn bekend en beweren dat de blockbuster alleen al tijdens het openingsweekend in eigen land tussen de $200-250 miljoen zal gaan verdienen. Dit is bijna een verdriedubbeling van het budget.

Herboren 'Marvel Cinematic Universe'
Ook al rapporteren grote Hollywoodbedrijven deze cijfers, ze doen het wel met enige scepsis. Er heeft namelijk nog nooit een R-rated film meer dan $200 miljoen verdiend in diens openingsweekend.

Mocht dit wel gebeuren, is dat niet enkel een record voor zowel de franchise als alle betrokkenen, maar tevens een opsteker voor Disney/Marvel en terugkerend CEO Bob Iger die als maatstaf hebben gesteld om het succes van vóór de coronapandemie weer terug te brengen.

Vanaf 26 juli in de Nederlandse bioscoop
Volgens de trailer en vroege synopsis gaat het verhaal over Wade Wilson (Ryan Reynolds) die door de TVA wordt gevangen en op een missie wordt gestuurd. Hij rekruteert een emotioneel gebroken Wolverine-variant (Hugh Jackman) uit een duistere tijdlijn waar alle X-Men zijn gestorven en hun missie brengt hen naar de multiversale woestenij waar het beest Alioth ronddwaalt, tezamen met Cassandra Nova (Emma Corin), een slechterik die diepe kwaadaardige banden heeft met Charles Xavier.NieuwsFilm

meest populair