Elizabeth Hurley onthult haar geheimen voor een jong uiterlijk op 59-jarige leeftijd

Elizabeth Hurley onthult haar geheimen voor een jong uiterlijk op 59-jarige leeftijd

Elizabeth Hurley onthult haar eenvoudige geheimen voor een jeugdige uitstraling op 59-jarige leeftijd.

Elizabeth Hurley ziet er tientallen jaren jonger uit dan ze is. Voor de 59-jarige actrice uit Strictly Confidential lijkt de tijd sinds Austin Powers stil te staan.

In gesprek met The Sydney Morning Herald verklapt ze onlangs de simpele geheimen waardoor ze een jeugdig uiterlijk behoudt. Ze zei: "Mijn smaken zijn heel simpel - Ik drink geen vreemde groene sapjes of zo."

Gezond en actief
Elizabeth vervolgde met: "Ik let altijd op wat ik eet, al mijn leven lang. Ik heb nooit bewerkt voedsel willen eten. Al sinds mijn tienerjaren lees ik etiketten. Wel eet ik sinds een jaar geen voorverpakte sandwiches meer."

Ze besloot met: "Ik eet eigenlijk heel normaal, zoals gegrilde kip met aardappelpuree en groenten. Het is zeker niet iets nieuws of iets vreemds. Ik ga niet naar de sportschool, maar ik ben erg actief. Ik werk graag in de tuin, dus dat is vaak knielen en bukken."

Best wel normaal
Op haar Instagram vertelde Elizabeth Hurley al eens dat zij de zon het grootste deel van de dag mijdt of alleen onder een grote parasol te vinden is. Het totaalplaatje is in elk geval schitterend; van harte gefeliciteerd nog!NieuwsFilm

meest populair