Amber Heard heeft een nieuwe naam: Rechtszaak met Johnny Depp heeft enorme impact

Amber Heard heeft een nieuwe naam: Rechtszaak met Johnny Depp heeft enorme impact

Amber Heard leidt een nieuw leven op Mallorca onder een andere naam met haar dochtertje.

Amber Heard schijnt onder een andere naam een nieuw leven te zijn gestart. Nadat de hele wereld haar rechtszaak kon volgen - met gênante details en vermeende leugens, werd voor haar het leven in Amerika onhoudbaar.

Na haar spraakmakende echtscheiding van Johnny Depp vertrok de actrice uit Aquaman naar Europa. Volgens het artikel hier van het Spaanse blad Diario de Mallorca woont zij op Mallorca met haar dochtertje. Dat kind kreeg zij middels een draagmoeder en de identiteit van de vader is niet bekend gemaakt.

Helemaal thuis in Spanje
Amber schijnt het enorm naar haar zin te hebben in Spanje en spreekt vloeiend Spaans. Je vindt haar huis overigens niet met de naam Amber Heard. Vlak voor de ingang staat de echte naam van de Amerikaanse cowboy-held Calamity Jane: Martha Jane Cannary.

Die naam lijkt opnieuw een sneer richting haar ex-man te zijn. Een van de overgrootmoeders van Johnny Depp behoorde tot de indianenstam Cherokee. Hij is dus deels een Native American, zoals het heet.

Gelukkig met nieuw leven
Amber schijnt dolgelukkig te zijn met haar kindje. Samen verkennen ze het gebied en bezoeken ze allerlei parken. Ze houdt haar Instagram sporadisch bij, maar onderstaand bericht geeft een beeld van haar leven nu.NieuwsFilm

meest populair