Ontroerende ode van Jennifer Aniston aan Courteney Cox

Ontroerende ode van Jennifer Aniston aan Courteney Cox

Jennifer Aniston viert Courteney Cox' 60ste verjaardag met een emotioneel Instagram-bericht.

De vriendschap tussen Jennifer Aniston en Courteney Cox gaat niet meer stuk. Na hun jarenlange samenwerking aan de serie Friends zijn ze in contact gebleven.

Onlangs vierde Courteney haar 60ste verjaardag en besloot Jennifer een ode aan haar goede collega te brengen. Het onderstaande Instagram-bericht bevat lieve momenten van hen samen en pakt ontroerend uit. Sterren als Goldie Hawn, Viola Davis, Alyssa Milano vinden het zo welverdiend, dat ook Courteney zegt geraakt te zijn door de stormachtige felicitatie.

De ode is ontroerend
Jennifer Aniston, de actrice uit Murder Mystery, schreef er namelijk bij: "Ik vier deze krachtige, magische, mysterieuze, geïnteresseerde, interessante en verschrikkelijk getalenteerde meid vandaag. Ze is grappig als geen ander en zo mooi van binnen en buiten."

Ze vervolgde met: "Ze is zelfstandig op een prachtige manier en geeft om je ook als ze je niet kent. Ze is bang voor honden maar heeft er zelf altijd minimaal twee. Ze is extreem loyaal. Ze richt een kamer opnieuw in zonder zich iets van iemand aan te trekken en ziet een vlekje op een raam van een mijl afstand."

Een bijzonder mens
Over de actrice ook bekend van Scream, besloot Jennifer met: "Ik kan mij een wereld zonder haar niet voorstellen. Het is een eer om haar een van mijn beste vriendinnen te mogen noemen. Heb een fijne verjaardag, CC. Ik hou van je!"NieuwsFilm

meest populair