Alyssa Milano (51) ziet er met de dag jonger uit

Alyssa Milano (51) ziet er met de dag jonger uit

Alyssa Milano verrast fans op Instagram met jeugdige look en ontmoeting met Lucy Lawless.

Alyssa Milano werd groot voor de camera met rollen in Commando, Who's the Boss, Melrose Place en Charmed. Het is moeilijk te geloven dat zij inmiddels 51 jaar is.

Alyssa acteert nog altijd in films en series. In 2022 kwam bijvoorbeeld de film Brazen uit. Maar toch springen veel mensen op als zij weer op een Comic Con verschijnt, want die herinneringen aan de klassieke series uit de jaren 80 en 90 zijn goud.

Ze wordt jonger
Onlangs plaatste ze op haar Instagram een reeks foto's van zo'n event. Ze lijkt alleen maar jonger te worden in plaats van ouder en schreef erbij: "Wat een prachtige, dromerige dag met Lucy Lawless, Kermit de Kikker, Neil Roberts - mijn tovenaar uit Charmed en Linden Ashby - mijn vriend uit Melrose Place."

Ze vervolgde met: "Maar ik wil vooral degenen bedanken die een vliegtuig pakten en een trein en zichzelf ontsloegen uit een ziekenhuis (je weet wie je bent) om de dag met mij door te brengen. Jullie vulden mijn emmer en daar ben ik dankbaar voor. Ik hou van jullie."

Onverwachte combinatie
Fans zijn in alle staten, want Xena en Phoebe Halliwell samen op de foto is het laatste wat zij verwachtten. Maar zij blijken net de combinatie te zijn die de wereld nodig heeft.NieuwsFilm

meest populair