Ryan Reynolds prijst superheldenfilm uit 2017: "beste stripboekverfilming ooit gemaakt"

Ryan Reynolds prijst superheldenfilm uit 2017: "beste stripboekverfilming ooit gemaakt"

Reynolds is van mening dat zowel 'Logan' als zijn eigen film 'Deadpool' allebei een verfrissende adem waren binnen het genre.

Deadpool & Wolverine is bijna uit, en fans kunnen niet wachten om de twee titelpersonages eindelijk naast elkaar te zien op het witte doek. De samenkomst werd al jarenlang geteased in eerdere films.

Ook ster Ryan Reynolds heeft er lang op zitten wachten. Maar volgens hem is het niet alleen maar leuk om de twee superhelden bij elkaar te zien: hij vindt namelijk dat ze een speciale band hebben binnen het genre.

Logan
In een interview met TotalFilm trekt Reynolds een directe link van de eerste Deadpool naar Logan met Hugh Jackman. Beide films kwamen volgens hem als een verademing.

"[Superheldenfilms] waren op dat moment heel congruent met elkaar," aldus Reynolds. "Deadpool was anders, en vlak daarna was Logan mogelijk de beste stripboekverfilming ooit gemaakt."

Veel lof
Dat is ontzettend veel lof van Reynolds voor zijn medespeler, maar het legt tegelijkertijd veel druk op de nieuwe film. Fans beschouwden Logan namelijk als het perfecte afscheid voor Jackman. Zijn terugkeer kan dit verpesten.


Gelukkig hoeven we niet lang te wachten om daarachter te komen. Deadpool & Wolverine verschijnt op 24 juli in de Nederlandse bioscoopzalen. Bekijk hierboven nog eens de trailer.

NieuwsFilm

meest populair