Deze onmogelijke stunt in actiefilm van $402 miljoen deed 'Avengers: Infinity War' en 'Endgame' verbleken

Deze onmogelijke stunt in actiefilm van $402 miljoen deed 'Avengers: Infinity War' en 'Endgame' verbleken

Tom Holland ging behoorlijk ver voor deze knettergekke scène in 'Uncharted'.

Er zijn natuurlijk meer dan genoeg actiefilms waar heel wat knettergekke stunts in verwerkt zijn. Tom Holland heeft er natuurlijk ook al de nodige meegemaakt met zijn werk als Spider-Man in het MCU, maar toch nam hij een nog grotere actiescène op in een andere blockbuster.

Het gaat hier niet om het Avengers-tweeluik Infinity War of Endgame, maar om de live-action verfilming van Uncharted. Hierin zitten enkele explosieve actiescènes waar Michael Bay u tegen zou zeggen.

Inspiratie
Uncharted begon als een populaire videospellenreeks. Een van de bekendste en geliefdste momenten uit de franchise is wanneer hoofdrolspeler Drake zich een weg baant door een vliegtuig, terwijl hij over kratten moet heen klimmen en tegelijkertijd op de vuist gaat met vijanden.

Holland kroop in de huid van Drake en verfilmde deze specifieke scène. Ondanks het feit dat de jonge acteur het heel gaaf vond om te doen, was het ook enorm intens. Zo zegt de No Way Home-ster: "Het is, zonder enige twijfel, de moeilijkste actiescène die ik ooit heb gedaan".

Groots
De acteur vervolgt: "Ik ben er wel echt trots op. Deze scène is echt de moeite waard. Ik heb zelf ook al een hele lange tijd niet meer een actiescène van zo'n schaal in een film gezien". Holland vervolgt door te zeggen dat er maanden nodig waren om alles te plannen en op te nemen.


Ondanks dat de blockbuster niet overal even goed werd onthaald, was het toch behoorlijk succesvol aan de kassa. Tegenover een budget van 120 miljoen dollar bracht Uncharted 407 miljoen dollar op. Niet zo heel vreemd dus, dat er een vervolg komt en dan hopelijk met meer grote stunts.

NieuwsFilm

meest populair