3 toffe en goede films op HBO Max om nu te streamen

3 toffe en goede films op HBO Max om nu te streamen

Van Blue Beetle tot Elvis: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Blue Beetle (2023)
Regie: Angel Manuel Soto | Cast: Xolo Maridueña, Bruna Marquezine, Becky G, e.a. | Kijk direct
De pas afgestudeerde Jaime is zoekende naar zijn plek op de wereld. Zijn leven neemt onverwachts een bizarre wending wanneer hij een oud relikwie van buitenaardse technologie vindt: de Scarabee. Deze verkiest Jaime als symbiotische gastheer, waardoor hij in superheld Blue Beetle verandert. Vanaf dan neemt hij het op tegen het kwaad.Dune: Part Two (2024)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Timothée Chalamet, Zendaya, Javier Bardem, e.a. | Kijk direct
Paul Atreides zoekt samen met zijn grote liefde Chani en de Fremen wraak op het kwaadaardige huis Harkonnen, degenen die middels een samenzwering voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul komt er tijdens deze reis achter dat hij zal moeten kiezen tussen de liefde en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.Elvis (2022)
Regie: Baz Luhrmann | Cast: Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, e.a. | Kijk direct
Wanneer Tom Parker, bijgenaamd de Colonel, voor het eerst de stem van Elvis hoort, weet hij dat hij goud heeft gevonden. Parker wordt de manager van Elvis en samen werken ze aan zijn doorbraak. Elvis groeit uit tot een sensatie. Maar al dat succes kent ook zijn schaduwkanten. Een reeks hotelconcerten in Las Vegas maakt van wat ooit begon als een droom een nachtmerrie.NieuwsFilm

meest populair