Trailer: Nicolas Cage op monsterjacht in post-apocalyptische thriller 'Arcadian'

Trailer: Nicolas Cage op monsterjacht in post-apocalyptische thriller 'Arcadian'

De acteur moet het opnemen tegen monsters in de hoop zijn zonen te kunnen redden.

Nicolas Cage is al decennialang een bekende naam in Hollywood, maar ook nu doet hij het nog niet bepaald rustig aan. Zowat elk jaar maakt de acteur op z'n minst wel een film. Nu is Arcadian aan de beurt.

Cage wist vorig jaar nog hoge ogen te gooien in de A24-film Dream Scenario. Zijn fans kijken nu alweer uit naar zijn aanstaande horrorfilm Longlegs, die hij meteen weer opvolgt met een andere horrorprent, namelijk Arcadian.

Wat te verwachten
Arcadian is de nieuwste film van regisseur Benjamin Brewer, bekend van The Trust. Het verhaal is geschreven door Mike Nilon, die recentelijk nog samenwerkte met Cage aan The Unbearable Weight of Massive Talent.

Arcadian heeft iets weg van een mix tussen I Am Legend en A Quiet Place. Cage kruipt in de huid van Paul, een vader die zijn twee zonen, Joseph en Thomas, zo goed mogelijk probeert te beschermen tegen de monsters die de aarde terroriseren.

Trailer
Deze angstaanjagende entiteiten komen 's nachts uit. Wanneer Thomas op een dag niet thuiskomt, moet Paul noodgedwongen op zoek gaan naar zijn kind, ver weg van de veiligheid van hun boerderij om zijn zonen van de wezens te kunnen redden. Bekijk de trailer hieronder.NieuwsFilm

meest populair