Jennifer Lopez ontloopt alle commotie en geniet in de zon van vakantie

Jennifer Lopez ontloopt alle commotie en geniet in de zon van vakantie

Jennifer Lopez in crisis: huwelijk problemen, tour geannuleerd, maar nieuwe Netflix-film succesvol.

Jennifer Lopez zit in een crisis. Haar huwelijk loopt niet lekker, omdat zij en Ben Affleck veel van elkaar verschillen.

Ook heeft ze haar nieuwe tournee moeten annuleren, omdat de kaartverkoop slecht ging. Gelukkig wordt haar nieuwe Netflix-film Atlas wel goed bekeken.

Overvoerd door Jlo
Kennelijk zijn mensen de grote ster Jlo zat, want ze is al jaren overal aanwezig. De laatste jaren kwamen naast nieuwe films, documentaires, muziekalbums, muziekvideo's en optredens ook een nieuwe huidverzorgingslijn en alcoholdrankje voorbij.

Het vermogen van de 55-jarige zangeres en actrice wordt inmiddels op 400 miljoen Amerikaanse dollar geschat. Dat is schrikbarend veel geld. Medelijden met haar hoeft dus niemand te hebben - en dat hoeft van haar ook niet. De afgelopen dagen kan zij een welverdiende vakantie houden in Italië - zonder haar man.

Peperdure vakantie
In de YouTube-video van E!News werd ze gezien in Positano, waar zij aan boord ging van een peperdure boot. Ze droeg een prachtige, witte badpak met bijpassende hakjes. Dat uitje benutte ze niet alleen om bij te komen. Ze maakte meteen een paar selfies. Ook van haar wereldberoemde achterkant.NieuwsFilm

meest populair