3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Mitchells vs. the Machines (2021)
Regie: Michael Rianda en Jeff Rowe | Cast: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, e.a. | Kijk direct
De slimme spraakassistente Pal is uit op wraak nu zij door een update dreigt te verdwijnen. Katie Mitchell, een kunstzinnig buitenbeentje, wordt toegelaten tot de filmacademie en moet daarom verhuizen. Haar vader Rick staat erop dat de hele familie meereist om haar daarnaartoe te brengen. Maar dan breekt onderweg de robotapocalyps uit. Aan de Mitchells om de wereld te redden.Uncut Gems (2019)
Regie: Benny en Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a. | Kijk direct
De gladde juwelier Howard Ratner heeft zich diep in de schulden gewerkt. Helaas voor hem beginnen zijn schuldeisers steeds minder geduld te krijgen. Nu hoopt Ratner de slag van zijn leven te slaan met de verkoop van een zeldzame edelsteen. Langzamerhand lijkt het echter onmogelijk te worden voor Ratner om al zijn problemen op te lossen.Roald Dahl's Matilda the Musical (2022)
Regie: Matthew Warchus | Cast: Alisha Weir, Lashana Lynch, Emma Thompson, e.a. | Kijk direct
Matilda, een meisje met een scherpe geest en een levendige fantasie, is niet echt geliefd bij haar ouders en vindt haar toevlucht in bibliotheekboeken. Ook op school heeft ze het niet makkelijk. Uiteindelijk durft ze voor zichzelf op te komen en weet ze haar levensverhaal op een wonderbaarlijke manier te veranderen. Samen met haar lieve juf Miss Honey neemt ze het op tegen het gemene schoolhoofd Ms Trunchbull.NieuwsFilm

meest populair