Het script voor 'The Fantastic Four' is "f*cking cool," aldus Galactus-acteur

Het script voor 'The Fantastic Four' is "f*cking cool," aldus Galactus-acteur

Ralph Ineson spreekt in een interview over de rol en zijn mogelijke toekomst in het Marvel Cinematic Universe.

The Fantastic Four begint eind volgende maand met de opnames, en fans snakken naar meer informatie over het langverwachte Marvel-project.

Die informatie krijgen we nu van Ralph Ineson. De First Omen-acteur, die de wereld-etende slechterik Galactus in The Fantastic Four gaat spelen, noemt het script van de film "f*cking cool."

Galactus
"Ik kreeg de rol, ik las het script, en ik dacht, 'Dat is f*cking cool,'" aldus de acteur. "En hoe meer ik nu van het universum begrijp en hoe alles in elkaar zit, hoe meer ik denk, 'Dat is echt f*cking cool.'"

Hij gaat verder: "Ik ben gewoon blij dat ik deel uitmaak van deze waanzinnig grote wereld. Het is Galactus, man!" Ineson voegt toe dat zijn zoon, die zelf een grote Marvel-fan is, hem de details van de wereld probeert bij te brengen.

Toekomst bij Marvel
Wanneer hij gevraagd wordt of hij hoopt dat er een toekomst is voor Galactus in het Marvel Cinematic Universe, antwoordt Ineson positief. "Dat zou betekenen dat de films succesvol zijn," zegt hij. "Dat is een goede uitkomst voor iedereen."


The Fantastic Four wordt geregisseerd door Matt Shakman en bevat hoofdrollen voor Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn en Ebon Moss-Bachrach. De film staat gepland voor een release op 25 juli 2025.

NieuwsFilm

meest populair