Ex van Shannen Doherty geeft niet "om zijn stervende vrouw"

Ex van Shannen Doherty geeft niet "om zijn stervende vrouw"

Shannen Doherty, bekend uit Charmed en Beverly Hills 90210, is ongeneeslijk ziek met stadium 4 kanker.

Shannen Doherty is ongeneeslijk ziek en daar maakt ze geen geheim van. De actrice uit Charmed en Beverly Hills 90210 heeft een ernstige vorm van borstkanker. Sinds 2020 is dat stadium 4 geworden.

Toch heeft ze wat recent werk staan. Zo is ze te zien in Darkness of Man met Jean-Claude van Damme en Fortress: Sniper's Eyes met Bruce Willis. Ook houdt ze een podcast bij, omdat ze dat fijner vindt dan een dagboek of biografie.

Werkelijk pittig mens
De nu 53-jarige ster staat bekend als pittig. E!news wist dan ook in de onderstaande YouTube-video te melden dat haar ex-man, fotograaf Kurt Iswarienko, nog niet van haar af is. Er loopt een rechtszaak over alimentatie, die hij weigert te betalen.

In die juridische documenten zei Shannen: "Het is onterecht dat Kurt toegestaan wordt de echtscheiding te rekken in de hoop dat hij me niet hoeft te betalen. Hij gaat door met zijn leven en weigert zich verantwoordelijk te voelen voor zijn stervende vrouw."

Te ziek voor werken
Omdat Shannen te ziek is om te acteren, dekt de acteursbond haar medische kosten niet meer. Ze vraagt daarom een maandelijkse alimentatie van haar voormalige echtgenoot om het verlies van die ziekteverzekering te overbruggen.NieuwsFilm

meest populair