Jim Carrey verbouwt hotelkamer

Misschien dacht Jim Carrey: wat Russel Crowe kan, kan ik ook... De acteur uit de populaire film 'Bruce Almighty' heeft zich tijdens een interview met Ruby Wax even flink laten gaan. De acteur heeft de hotelkamer waarin het inteview werd gehouden flink weten te verbouwen.
Carrey probeerde Ruby Wax te imponeren met zijn dwaze bokkensprongen tijdens het vraaggesprek in het Dorchester Hotel in Londen en voor hij er erg in had, was de hele kamer een ravage.
"Ik zou Jim interviewen in het Dorchester en we konden op een gegeven moment de kamer niet uit. Dus Jim bedacht dat het leuk zou zijn om het tafelkleed onder het porselein vandaan te trekken. Maar hij raakte volledig buiten zinnen. Ik heb nog nooit een hotelkamer zo gehavend gezien.", zo vertelde Ruby Wax.
Ondanks dat Jim's razernij goede televisie opleverde voor Ruby Wax With, baalt de BBC wel van de rekening. "Wij moeten de rekening betalen. Jim heeft heel wat uurtjes op zijn knieën doorgebracht om de troep op te ruimen. En om zijn excuus aan te bieden.", aldus de precentatrice.



NieuwsFilm

meest populair